Topp tre

 
 
Jag tänkte ta med er på en liten rundtur bland mina sökord topp tre på Hemnet där jag ofta hittar tjusiga boenden att plocka inspiration ifrån. Voilá, här har vi dagens skörd:
 
1. Gammal skola
 
 
 
 
 
Samtliga bilder från Fastighetsbyrån i Eksjö
 
 
En sann Hemnet-dröm i form av en gammal byskola mitt i Smålands mörka skogar. Stora salar, höga fönster och nötta trösklar. Budgivningen pågår för fullt så in och kika innan nya lyckliga ägare skriver på pappret. 
 
 
2. Missionshus
 
 
 
 
Samtliga bilder från Svensk Fastighetsförmedling
 
 
Södra Ströms Missionshus i Årjäng som ligger otroligt vackert i en aspdunge. Ett hus med magiska fönster och enorm takhög men uppenbarligen få spekulanter då det legat ute på Hemnet i inte mindra än 342 dagar
 
 
3. Jugend
 
 
 
 
Samtliga bilder från Riksmäklaren i Uppsala
 
 
Jugend förknippar jag med en känsla av något kontinentalt som överraskar. Det är pampigt och klassiskt men samtidigt spännande. Som den här vackra våningen mitt i Uppsala med mintgrön kakelugn, rundande fönsterbågar och en port i perfekt blågrå nyans. Sen gillar jag överlag bilder från hem där man ser att någon bott in sig, som här med klassiska möbler, nötta mattor och växter som fått klättra i fönsterkarmen.
 

Kommentera här: