All is pretty

 
Bild från Pinterest
 
 
Ibland ekar mitt Pinterest-flöde ödsligt tomt i flera dagar medans det vissa dagar finns så mycket fint att man blir alldeles lycklig. Denna fina matplats som jag nu lyckats spåra som Annies hem från webbutiken All is pretty blev dagens guldkorn, för hur fint var inte detta? Så härligt med det runda bordet, ljuset och alla små detaljer. Bilden verkar vara tagen ur ett repotage ifrån Plaza Interiör och jag ska minsann se om det går att luska fram fler bilder. 
 
Ha en härlig onsdagskväll nu!
 
/C
 
 
 

Le inspiration

 
 
Samtliga bilder ifrån fantastiska Le Kiosk
 
 
 
Jag blir så väldigt inspirerad, för att inte tala om shoppingsugen varje gång jag scrollar igenom Le Kiosk:s lilla butik. Nu även fullproppad med nyheter inför hösten. Deras fotoprints är verkligen helt outstanding och den snygga stylingen gör ju onekligen sitt till. Det kanske är just en giraff-affisch som jag ska ha på vår lite för tomma vardagsrums-vägg?
 
/C
 

 
 
 
 
 
 

Pyssel & papp

 

Jag och ett gäng vänner har tillsammans en pysselklubb med det passande namnet Pyssel & papp. I denna lilla klubb sysslar vi med lite allt möjligt fix, allt från att binda kransar till att stoppa julkorv. Nästa vecka är det dags för höstens första gathering med fritt pyssel som tema. Jag tror faktiskt att jag ska försöka mig på att knåpa ihop  tygblommor enligt denna instruktion och förhoppningsvis få ihop en liten girlang. Det får bli upp till bevis i nästa vecka helt enkelt!
 
Happy friday!
 
/C