långa lata dagar

 
 
Lugn trettondag och vi vilar ut efter att ha haft besök av min familj under helgen. Härligt, lagom rörigt och alldeles underbart att ha dem här när man annars bor alldeles för långt bort ifrån varandra. Nu har jag packat undan madrasser och börjat ta tag i köket men blev en kort paus vid datorn med lite kaffe och det sista av julgodiset. Känner väldig inspiration av att få fixa här hemma och byt ut och flytta om både ett och annat. Prio ett är verkligen matsalsstolar, jag vill ha Thonet-stolar men A tycker både att de är obekväma och lite för vanliga. Fajten om stolarna kommer uppenbarligen fortsätta in över 2014!
 
 
 
Jag vill ha ett sidobord bredvid soffan och helst skulle jag vilja ha ett på hjul. Detta fann jag på Bukowskis och gillade den lite mörkare färgen som jag tror skulle bryta av snyggt i vårt vardagsrum. Tycker även om det lilla handtaget på översta brickan som gör det där lilla extra. Nu får vi bara hoppas att inte budgivningen skjuter i höjden, annars får jag hålla ögonen öppna efter något liknande på loppis. 
 
 
Den här hatthyllan kommer jag gräma mig över för all framtid. Precis en sådan fanns i min första egna lägenhet i Stockholm  och jag fick löfte att ta med mig den då jag flyttade eftersom den ändå skulle slängas då hela lyan skulle totalrenoveras. Tror ni inte att jag mitt i flyttkaoset självklart glömmer detta och när jag försöker få tag i den någon dag senare är hela hallen totalt demolerad och min fina hatthyllan bara ett minne blott. Nu vill jag blunda för vad den skulle kosta på Bukowskis och hoppas att jag någon gång ska springa på en billig och bortglömd variant liknande den som hängde i min fina hall. 
 
 
Nu ska jag fortsätta att plocka här hemma och förbereda oss på vardagen!
/C
 
 
 
 
 
1 Nilla Tankebubblor:

skriven

Jättesnygg hatthylla! Jag har en liknande, fast i ek, som heter Essem Design Nostalgi. Ha det bra.

2 MissStorm:

skriven

Kul att behöva stolar! Det finns ju så många fina! Jag behöver verkligen inte några, men har hopplöst svårt att låta bli att köpa när jag hittar fynd på loppisar eller auktioner.

Det där bordet var supersnyggt! Hoppas auktionen gått bra för dig!

Kommentera här: