the southern part

 
 
Bilder från Bo-laget Malmö
 
Våra vänner som nu bor i Malmö har bestämt sig för att ta steget och flytta ut på landet. I dagarna kommer deras lägenhet att läggas ut till försäljning och denna har jag tyvärr inte hunnit besöka så jag ser verkligen fram emot en mastig bunt av mäklar-bilder. I Bo-lagets blogg visas nu utvalda bilder upp ifrån deras förra lägenhet som en liten teaser inför försäljningen av deras nuvarande boende. Jag tror ni förstår vilket härligt hem vi har att vänta. Det är genuint, personligt och känns verkligen genomtänkt in i minsta detalj. 
 
 
Härlig tisdag!
/C
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyday

 
 
Oj vad jag känner att jag mer än på länge behöver en ledig helg. Få känna att jag har tid till att fixa, dona och känna mig kreativ. Att få utlopp för sin kreativitet börjar jag mer och mer känna är en lyx. Jag behöver på något sätt först komma ner i varv och sedan få ny energi till att göra allt det där som så många gånger får mig att må så bra men som jag ofta inte prioriterar. Veckan skulle helt enkelt behöva en extra dag, som i den här videon, som för övrigt får mig att bli alldeles lycklig för att den är så fin! 
 
Ta en titt här:
 
Happy friday!
/C
 
 

tuesday darling


 
 
 
Denna tisdag jobbbar jag hemifrån och oj vad härligt det är att få vara hemma på en vardag när det fortfarande är ljust ute! I söndags fyndade jag en vit hortensia i mataffären, hortensia som annars känns mer som en höstblomma men den var så fin att jag inte kunde låta bli. Nu gäller det bara att inte glömma bort att vattna. Jag har placerat den strategisk på byrån i sovrummet där det inte går att missa om den slokar. Nu ska jag fortsätta mitt hemmajobb med att dricka kaffe och skriva texter till hemsidor i en rasande fart.
 
Önskar er en trevlig tisdag!
Kram/C