light

 
Bild från Lightwork
 
Jag har en vän som jobbar med ett uppstarts-projekt vid namn Lightwork, som säljer designade lampor av högsta kvalitet ifrån Turkiet. Jag gillar verkligen vad jag ser och är mest svag för lampan till höger men i annan färgkombinationen dvs vitt & mässing. Lampor tycker jag är väldigt tacksamt att lägga ner lite tid på att hitta något lite annorlunda och det gör verkligen mycket i ett rum, eller hur? Nu fortsätter vi lördagen här hemma i än så länge väldigt lugn takt med hemmafix såsom tvätt och garderobsrensning. 
 
Härlig helg fina ni!
 
/C
 

adiago

 
 Bilder från mitt Pinterest-flöde
 
Jag har upptäckt att man kan avläsa min sinnesstämning ganska lätt genom att slå en blick på mitt Pinterest-flöde. Denna kalla grå måndag var jag uppenbarligen i behov av all pepp som tjusigt printade citat kan uppbringa. & visst måste det få vara så ibland, att man måste få sakta in för att sedan sourta vidare. Så denna kväll tänker jag spendera i soffan med en kopp te, utan så många måsten överhuvudtaget. Precis såsom en regnig måndag ska avnjutas, eller hur..
 
/C

sovrum

 
 
Det blev ett långt sommaruppehåll för mig här på bloggen. Tiden gick till att göra andra saker än att sitta vid datorn vilket ju inte är så dumt alls egentligen. Vi är tillbaka i stan efter denna långa, ljumma och helt fantastiska sommar som varit. Som alltid efter att jag varit hemifrån har jag en mängd projekt som jag vill sätta igång med på en gång. De senaste kvällarna efter jobbet har det målats, rensats och möblerats om. Det har fått flytta in en nygammal fåtölj i vårt sovrum som även har slipats efter att jag tog bilden här ovan. Så lite ljusare och framför allt mattare i träet blir förhoppningsvis slutresultatet. Dynorna är omklädda i vitt möbeltyg och jag tänker att jag kommer sitta där och dricka te under mörka höstkvällar! Vi får se hur det blir med den saken...
 
 
Ha nu en härlig ledig lördag!
 
/C