Trinity from Pinterest

 
 

(Bild från Pinterest, min mapp la Flor)
 
I lördags sniffade jag på årets första pioner på Hötorget men avstod faktiskt detta köp, istället har vi haft lägenheten full av både äppel och körsbärskvistar för att ytterligare fira att våren för att inte säga sommaren äntligen är här, hur härligt är inte det! Det enda jag sörjer lite grann är att det går så väldigt fort och dessa första blommande veckor som är så otroligt vackra att man skulle vilja njuta av dem länge länge.
 
 
(Bild från Pinterest, min mapp le Print)
 
Fina blågrån nyanser är mitt nya mantra, vi laborerar fortfarande med sovrumsfärg utan att riktigt ha hittat rätt. Tyckte att denna bakgrundsfärg var otroligt vacker men lite för blå för att måla ett helt rum i. I min pinterest-mapp för print passar den dock perfekt!
 
 
 
(Bild från Pinterest, min mapp mrs DIY)
 
Efter mitt påsklov hemma med syskonbarnet är jag lite lätt såld på vattenfärg, lätt att skapa och med otaliga användningsområden. Datorns skrivbord har även fått en uppdatering i form av våriga vattenfärgscirklar och det gör mig glad! 
 
 

my kind of art

 
 
 
Om jag ser tillbaka på vårens skörd av loppisfynd är det utan tvekan denna vackra fotobok som tar hem priset. Vackra svartvita fotografier på kända människor i stort format. Bokens omslag var både skadat och solblekt så jag har därför utan ångest rivit ut en mängder av sidor och ramat in. Grafiskt, eget och lätt att byta ut. Mina favoriter är en bild Grace Kelly i profil eller detta Picasso-porträtt. Fotokonst är så vackert men även svårt att hitta riktigt rätt kan jag känna, så därför är jag extra glad för denna bok som låg gömd i en låda och bara väntade på mig. 
 
 
Ha en härlig onsdag nu!
/C

it won´t let you down

 
 
Samtliga bilder från Zetas hemsida
 
Det allra mest drömmiga just nu, vårblommor och blommande träd. Idag känns våren långt bort i ett grått och regnigt Stockholm. Därför blev jag nog lite extra varm i hjärtat efter att ha kikat runt inne på Zetas hemsida där  fina bilderna såsom dessa hopar sig. Jag ska erkänna att jag faktiskt bara varit på Zetas en enda gång, då var det så proppfullt med folk att jag blev lite skeptiskt inställd och mina förväntingar som var skyhöga fick sig en törn. Men att åka dit en löningshelg i kombination med första soliga vårdagen kanske inte var den allra bästa idén. Nu kliar det verkligen i fingrarna efter att få åka dit på ett nytt besök och fylla på med inspiration inför trädgårdssäsongen.