Söndagsbestyr

 
 
 
Tänkte att ni skulle få följa med mig bland mina e-bestyr denna söndagseftermiddag. Först ut:  Min torpdröm objektifierad. Vet att jag antagligen förskönar arbetet med renovering, men det vore en sådan otrolig utmaning och resa att få återställa och fixa i ordning ett gammalt hus precis såsom man själv vill. I dagsläget är verkligen inte ett sådant projekt aktuellt, men någon gång...
 
 
Kikar på helgresor och drömmer om Paris, Wien, Lissabon och San Sebastian. Har vi tur blir det några extra soldagar på sydligare breddgrader under oktober, vi får se hur väl flygtider, jobb och annat i kalendern samverkar!
 
 
Vi behöver påfyllning på våra väggar och denna print från OhDarlings butik genom Etsy blev jag extra förtjust i. Produkten levereras i PDF-format som man sedan får skriva ut på egen hand, jag tänker att Crimson kan vara ett bra alternativ för att få det i god kvalitet.
 

 
Jag är nog just nu Blocket mest hängivna följeslagare i kategorin musikinstrument. Vi har nämligen bestämt att ett piano ska få flytta hem till oss. Förlåt grannen under men detta kommer bli den bästa möbeln i år känner jag!
 
 
Kram/ C
 
 

Kommentera här: