året sista dag

 
 
 
Vill bara kika in snabbt och önska er ett riktigt Gott Nytt År. 2013, ett år som jag alltid kommer minnas med lycka även om vissa delar består av partier i gråskala. Tydliga milstolpar under året är flytten till vår drömlägenhet,  min examen och mitt nya arbete. Jag är så tacksam för de nya vänner jag lärt känna och alla de relationer som har vuxit sig starkare när man tillsammans har fått ta sig igenom tyngre dagar. Nu måste jag fixa till håret en aning innan det är dags att bege sig iväg mot kvällens firande!
 
 
Gott Nytt alla fina!
 
 

pure light

 
 
Redan andra advent idag och snön gör ju att julen känns väldigt mycket närmare. Vi ska ägna oss åt att baka julgodis denna söndag och bara mysa. Shoppade julblommor på Hötorget igår och kom hem med en bunt amaryllis och nya hyacinter. Det gäller verkligen att passa på, julens blommor är utan tvekan mina favoriter! 
 
 

Officedeco

 
 
Jag startade ett nytt liv i måndags. Mitt nya inrutade och strukturerade liv med både kontorsplats och kontorstider. Mycket nytt och jag är så trött på kvällarna att jag bara sjunker ner i soffan. Har lite smått börjat fixa min lilla yta i kontorslandskapet så att det känns mer som jag. Det är ju ändå väldigt många timmar som kommer spenderas vid det där skrivbordet. Tänkte försöka hinna förbi Granit i eftermiddag och shoppa smart förvaring och snygga pärmar. Granit är alltid min favorit när det gäller denna avdelning! 
 
Trevlig onsdag kära ni!
 
/C