lightening


bilder från lindseyadelman.com
 
 
Vi har inte riktigt lyckats enas om en lampa att ha över matbordet, jag & A. Lampor är svårt tycker jag och gör samtidigt så mycket för känslan i rummet. Igår sprang vi runt i diverse antikaffärer och hittade tillslut något som vi båda gillade fram till att vi tittade på prislappen, dvs  några nollor för mycket för vår smak. Nu hänger jag på Bukowskis och Blocket i hopp om att hitta något liknande som är snällare mot plånboken. Vårt andra projekt är att försöka bygga en liknande lampa som jag hittade på DIY-bloggen "DIY or Die" på Elle.se. Detaljerad beskrivning finns på lindseyadelman.com, det gäller bara att hitta alla delar hos en svensk återförsäljare. Jag hoppas även att min händige pappa kan ställa upp som DIY-konsult, får känslan att jag kan behöva lite experthjälp...
 
 
 
 
 
 
 
 

fredag hela veckan

 
Fredag och helgens ledighet känns ovanligt efterlängtad! Vi ska försöka få till ett besök på Bergianska och jag vill investera i nya blommor inför hösten. Sommaren har gått hårt åt alla våra växter i vår varma lägenhet. Min fina myrten är exempelevis bara ett minne blott och min porslinsblomma på båge är tråkigt solblekt. Vi får se vad jag kommer hem med för trevligt! Sen måste jag ta tag i det omöjliga uppdraget att köpa present till en 18-åring, tips? Men nu först en dag på jobbet..
 
Trevlig helg fina ni!
 
/C

veckans första dag

 
Hemma efter en lång dag på jobbet och ska nu spendera ytterligare några timmar på att finslipa mitt cv. En stor kopp te och lite kolakakor får hålla motivationen uppe några timmar till. Bjuder på två snabba kvällsbilder från vårt vardagsrum och vår ganska så nya fåtölj. Loppisfyndad för några ynka tior och en ny klädsel på det, som ny! Den sista touchen i form av inoljning är ännu inte gjord men någon ledig dag snart får det vara dags. Jag har så svårt för det där, att avsluta det sista som ofta tar max en halvtimme, men istället blir det aldrig gjort. Lite som fenomenet att jag nu sitter här och skriver trots att jag borde utveckla mina starka talanger i mitt jobbsökande :) Nu CV och te till ackomanjemang av Miles Davis, inga ursäkter godtages!
 
 
Trevlig måndag!
/C