Dröm
Bilder på detta hem, som verkligen finns överallt på Pinterest. Har tillslut lyckats luska ut att hemmet tillhör stylist Emma Persson Lagerberg och jag tror mig sett bilderna i Elle som jag bläddrat igenom hos någon vän? Så underbart perfekt i alla dimensioner! Älskar marmorskivan och köksluckornas färg, de olika stolarna runt köksbordet och det vackra gamla skrivbordet... Detta får en given plats i inspirationsmappen :) 
 
Hoppas ni haft en härlig helg!

Danskt

Danska hem, det blir sällan fel! Denna inspirationsbild fick jag skickad till mig av en kursare, kul med vänner som delar ens intresse för vackra hem. Hon hälsar att bilden kommer från apartmenttherapy.com. Ser nu att hemmet visst är julpyntat, men så pass diskret att det fungerar mitt i september också :)
 
Nu ska jag dricka te och kika på Uppdrag Granskning om Persson & Schibbye.
Ha en mysig torsdags-kväll

Stadshem 
 
Måndagkväll och jag sitter och våndas över höstens uppsatsskrivande. Varför är det så svårt att få fram inspirerande idéer när man för en gång skull får välja helt fritt vad man ska inrikta sig på? Hoppas bli lite klokare under morgondagens planeringsmöte med min uppsatskollega. Hittade dessa fina bilder från göteborgsbaserade mäklarfirman Stadshem. Fint med svarta pinnstolar, har ett gäng vita här hemma som kanske ska få sig en uppfräschning med penseln? Gillar även lampan på översta bilden skarpt, kul och ger en liten twist till rummet i övrigt. Nu blir det te och film i soffan med mannen!