Svärta Gård

Bilder från Hemnet, Svärta Gård, Nyköping

Nämen om man kanske skulle ta och flytta till Nyköping? Stort fint hus på landet där jag inte skulle ändra något förutom att få dit mina möbler och prylar. Vackra parkettgolv, glasverandra och nyrenoverat kök skulle jag inte precis tacka nej till! Men inte riktigt dags för oss att flytta ut på landet och lämna storstaden riktigt än, även om man kan längta. Speciellt när vädret varit så underbart fint och det kliar i fingrarna efter att få rå om en trädgård. Men tids nog blir det trädgård för vår del också. Nu blir det kvälls-te i soffan tända ljus tillsammansA framför min gamla favoritserie Felicity, man får passa på när det regnar och är mörkt utanför fönstren!

Funkis

Bilder från Hemnet, Bolaget


Hemnets relativt nya funktion med inspirationsbilder från olika hem som finns till salu på diverse mäklarsidor är något jag upptäckt alldeles nyligen. Bra initiativ och det finns mycket att kika på även om allt inte riktigt faller mig i smaken. Detta hem har prytt Hemnets första sida en tid och jag blev så kär i den fint rundande väggen bakom matsalsbordet. Funkis till perfektion! Äkta femtiotals-kök och vacker parkett gör ju även det sitt till. Nu blir det sista rycket med uppsats innan läggdags, räknar ner dagarna till sommarlovet nu!16 Maj


Sitter och försöker parallell-skriva två olika inlämningsarbeten, ett på engelska och det andra på svenska. Men visar sig inte vara en riktigt vinnande taktik alls, får riktig "skrivhäfta" och ännu lite mer ångest över allt detta plugg! Ni får istället kika in i mitt Instagram-uppdaterande senaste veckan. Jag älskar Instagram men kommer in i perioder då jag använder det mest hela tiden för att senare mest bara kika in andras bilder. Har ni Instagram? Senaste veckan har bjudit på Mellqvists kardemummabullar, spaning efter ny sovrumsfärg och en del sängliggandes efter min envisa förkylning som aldrig vill ge med sig. Nu åter till studierna. 

Ha en härlig kväll!
/C