living

Pinned Image

Perfekt vardagsrum alla kategorier! Fina fåtöljer, lampan, fårskinn, tavelväggen i fin sober färgskala men kompletterar ändå varann såväl, jag är lite kär!


botanistJag fick ett infall i oktober att jag skulle försöka mig på att odla ekollon efter att ha sett detta på Svenskt Tenn. Plockade på mig ett antal ekollon som har fått ligga i en skål med lite vatten under hösten. Var närapå att slänga dem ett flertal gånger de det bara såg brunt och livlöst ut där i skålen. Men så innan jul började det hända något, små rötter började sakta växa fram och de fick då flytta över till höga vaser. Jag satte knappnålar för att de ej skulle ramla ner i vasen och nu senaste veckan har jag fått inte mindre än fem fina små mini-ekar att njuta av. De ska få växa till sig några veckor till och sedan blir det omplantering till krukor. Visst är de fina?

nystartBild från Pinterest

Kall måndag som tillbringats med uppsatsskrivande på universitetet alltför länge. Är alldeles genomförkyld och ligger nu nerbäddad i soffan och här tänker jag ligga resten av kvällen. Har en del bloggar att läsa ifatt och diverse mail som måste tas itu med. Men med en god kopp te och lite tända ljus känns det med ens lite mysigare! Mitt nya beroende som ni ser från bilden, är foto-samlingssidan Pinterest, gissar att x antal minuter kommer tillbringas där ikväll :)