pyssel & pappHelgen har spenderats på landet för att fira min fina mamma som fyllt jämna år. Stor bjudning i lördags för släkt och vänner och igår var det dags för kollegorna. Jag och min syster styrde både med dekoration och mat, mycket att ordna med men allt blev så uppskattat och lyckat. Vi gjorde bland annat egna servettringar á la pom-pom-style i mindre modell och mer likt blommor än just bollar. Denna gång använde vi oss av servetter istället för silkespapper och det fungerade minst lika bra. Väldigt dekorativt, enkelt och inte minst billigt då det enda som behövs är servetter och ståltråd. Nu ska vi även starta upp en pysselklubb, något som vi pratat om i evigheter men aldrig fullföljt. Mer pyssel åt folket helt enkelt!


innan klockan slagit nio
Snyggt så det förslår från Pinterest. Älskar mattan på översta bilden och snurrfåtöljen på den andra. Lägenhetens rymd och stukatur gör ju självklart sitt till för att framkalla den där känslan av perfektion. Här hemma hos oss är det ikväll allt annat än perfektion. Vi åker iväg över helgen, har tvätt hängandes på tork lite överallt och jag håller samtidigt på att sortera igenom byrålådorna och ska skänka iväg mycket. Men fint kommer det bli så småningom i vilket fall!

wednesdayLångt uppehåll med bloggande för min del. En lång resa och därefter mycket plugg har kommit emellan men nu är det dags med lite rutiner igen tycker jag. Denna onsdag har jag och min vän H just parkerat oss i soffan med varsin kopp te och ska mysa framför tv:n tänkte vi. Jag är förkyld och trött efter en lång och kall dag med föreläsning och annat fix. Skönt att vara hemma och kura. Hoppas ni alla haft en mysig onsdag!