dansktBilder från boligportal.dk

Det är något speciellt med den danska stilen, någon slags medvetenhet och elegans som är svår att direkt sätta fingret på. Jag skulle gärna slå till på denna villa i Köpenhams utkanter om jag hade x antal miljoner över och hade möjligheten att skapa mig en vardag där. Nu är inte så fallet men drömma och få inspiration är alltid en trevlig sysselsättning. Älskar färgen på teglet och den svängda trappan i hallen framför allt. Nu ska vi avsluta denna valborg med te i soffan, känner mig riktigt väderbiten efter att ha spenderat hela denna härliga vårdag utomhus!

myrten
Myrten och jag har en slags hatkärleks-affär! Så fin men ack så svårskött. Men nu verkar jag ha fått en härdig variant som är grön och fin trots att jag ofta glömmer bort att vattna och framför allt duscha den. Både myrten och kruka är inköpt på Ulriksdals Slottsträdgård som en födelsedagspresent till mig själv i vintras. Nu ska vi dricka upp kaffet och bege oss ut i solen, vädret är ju perfektion denna dag!


Glad tisdag!

Sveavägen 126


Fin och framför allt annorlunda lägenhet från Hemnet & Gripsholms Fastighetsförmedling. Jag är ju hemskt svag för svartvitt i allmänhet och denna lya kombinerar ju denna färgskala med en mängd industriella och otippade detaljer. Fint med olika stolar runt matsalsbordet, flera taklampor och den öppna köksförvaringen. Får kanske kolla om visningsdatumet är ledigt i min kalender så att jag får ta en närmare titt av ren nyfikenhet!