wishesBild från Ikea, Livet hemma


Tycker detta vittrin-skåp är både enkelt och snyggt. Blir även lättare att se hur de skulle bli hemma när det är så snyggt stylat som här från Ikeas Livet hemma- blogg. Jag som är en riktig samlare när det kommer till porslin skulle verkligen behöva en snygg förvaringslösning som denna. Problemet är bara att ett sådant skåp kräver en given plats för att det ska bli fint och det har vi inte i dagsläget. Men önska går ju!love and butterflies

3D Wall Butterflies, 20 Gold Metallic Butterfly Silhouettes for Girls Room, Nursery, and Home Art Decor
3D Wall Butterflies, 20 Fuchsia Pink Butterfly Silhouettes for Girls Room, Nursery, and Home Art Decor

Bilder från Etsy.com

Jag avslutar denna långa shoppingdag på stan med ytterligare lite nätshopping hemma i soffan. Att man aldrig får nog! Nåväl, har bara köpt en vinterjacka och en present hittills idag. Men vi var verkligen långt ifrån ensamma i stan denna lönelördag, milt sagt kaos i butikerna. Bättre att shoppa hemifrån som nu i mysbyxorna och med en kopp the i handen. Blev väldigt förtjust i dessa pappersfjärilar från Etsy, fint att sätta upp som väggprydnad i någon lämplig formation. A tycker att det känns barnsligt, men det tycker inte jag, vad säger ni?

smiling as we walk on by

Litet smakprov på hur min helg har sett ut. Fyndade liljor innan stängningsdags på Hötorget och fick en oväntat present av min generösa vän M i form av den fina boken "Kungligt Snygg". Nu ska vi ladda upp inför veckan med äppelpaj och te i soffan framför en bra film. Behöver heller inte ha någon som helst söndagsångest då jag är ledig imorgon, härligt!