Novia
Ikväll har vi varit nere vid båtklubben och börjar vårstäda inne i båten. Tänk att det snart blir vår och dags med sjösättning. Det är mest mannen som jobbar och fixar med båten men när det väl är sommar är det så mysigt att kunna dra ut och bada och grilla i Stockholms fina skärgård. Jag blir mer och mer fast i detta båtintresse även jag. Bjuder på fyra härliga bilder på vår kära båt la Novia, tänk att snart är det dags igen!Rosor är röda...
Den enda överlevande av mina födelsedagsrosor får numera göra badrummet lite extra fint. Älskar den lilla glasvasen som påminner om mätglas man använde i kemin tycker jag. Nu ska jag iväg för att skriva  marknadsplan med min grupp på Universitetet sedan blir det jobb efter det. Ha en härlig måndag alla!
SundayHärlig söndag trots en del jobb. Även fixat i lägenheten, planterat om lite blommor och nu avslutar vi dagen med kanelbullar och mjölk framför fyrans söndagsfilm. Tror vi härmed är ordentligt laddade inför en ny vecka!
Hittade förresten denna fina zink-kruka på ÖB av alla ställen, otippat men ingen är gladare än jag som älskar zink & var i stort behov av nya krukor..