the island

Bilder: Hemnet

Inspirerande och stilrena mäklarbilder från ett litet Visby-hus innanför murarna. Fint med den hela bänksskivan tycker jag och de vitmålade takbjälkarna. Vi ska boka Gotlandsbiljetter idag för en semestervecka i augusti, kanske får boka in en visning om vi får möjlighet. Drömma går ju alltid!

gently speakingKirskål-blommor pryder nu vår tv-bänk. Fick konstiga blickar av en äldre dam när jag var ute och plockade dem, men jag tycker att de är så underbart fina trots att det annars är världens värsta ogräs. Tur att man kan ha någon användning av dem i varje fall. Härligt med sommar då man kan frossa i vackra blommor! Denna söndagskväll varvar jag ner genom att göra flädersaft och en tårtbotten till mannen som fyller år imorgon, mysigt.

mitt i sommarenBild från Hemnet, LRF Konsult

Jag blev alldeles kär i detta huset och framför allt den vackra verandan. Min dröm har alltid varit att ha en veranda med tak där man kan ha en äkta amerikansk gungbänk hängande. Att huset dessutom ej är särskilt renoverat över huvudtaget inomhus gör mig bara mer positiv. Synd bara att jag inte just tänkt flytta till Kalmar.
Nu tar midsommarfirandet över här hemma. Ska baka en Pavlova-tårta inför kvällens festligheter. Vad gör ni idag?