ColourfulFått bilder från jul & nyår från pappas kamera. Under en av alla släktmiddagar bjöd vi på kött & potatis och jag gjorde denna färgglada sallad. Rödkål är underskattat, även om den här ser mer lilablå ut. Men visst blir det vackert! Denna söndagkväll bjuder på Solsidan-umgänge hos J, trevligt!


Tulips
Jag fullkomligt älskar att tulpansäsongen är här. Då är det verkligen snart vår på riktigt. Fick hem en bukett tulpaner av A, självklart i min favorit färg vitt. De har stått så fint och är nästan ännu vackrare nu när de slagit ut tycker jag. Mer tulpaner får det bli under våren, det tillsammans med semlor, vårvinterns räddning!


SmygtittLiten smygtitt från vårt sovrum med de nya sänglamporna. Nu återstår bara lite fix med väggarna, har hål från gamla krokar & tavlor som vi spacklat igen men ej målat över. Sänggaveln har vi gjort själva med hjälp av en plywood skiva, svart tyg och vår gamla lilla gästmadrass som våra gäster slogs om att slippa sova på. Ska dessutom göra en tavelvägg mittemot sängen har vi tänkt. Får köra igång när andan faller på vilket jag hoppas blir snart. Vårt sovrum är litet, så förutom säng & varsitt sängbord ryms endast en minimal byrå, stol och en tvättkorg. Visar helheten en dag när vi är helt klara.