HelgIdag packar vi väskorna och beger oss från citypulsen ner mot Småland. Ska bli så härligt! Promenera i skogen, längdskidåkning och träffa familj och vänner. A hämtar upp mig efter lunch och sedan åker vi. Jag ska roa mig med att städa denna förmiddag, packa lite och kurera mig från förkylningen..


ellipsPotentiellt nytt vardagsrumsbord från Bolagret. Formen är fantastisk tycker jag och även smidigt att ha två bord tillgängligt när man har gäster. A är inte riktigt lika positiv. Nackdelen med dessa bord är att de blir aningen instabila då de bara har 3 ben. Vi har haft ett liknande soffbord tidigare och saker åkte gärna i golvet tyvärr. Får åka tillbaka och känna in konstruktionen på dessa ordentligt innan vi köper något. Denna torsdag bjuder på seminarium och därefter jobb, börjar med en kopp kaffe och god frukost framför nyhetsmorgon. Bra start på dagen!


Vi drar till Malmö, baby?Idag är vi sjuka både A & jag, hostar och snorar om varandra. Influensa-tider tyvärr, vi brukar aldrig vara sjuka men denna gång åkte vi på det. Hoppas att vi piggnar till, ska åka hem till Småland i helgen och det vill vi verkligen inte behöva ställa in. Ligger nu nerbäddad i soffan, som omväxling från sängen, och drömmer mig bort emot södra breddgrader, nämligen Malmö. Det finns så mycket fina lägenheter i denna stad. Jag kan knappt få nog.. Om vi inte trivdes så bra här i huvudstaden hade jag inte haft något emot att flytta och då gärna till denna fina lya vid Davidshall.

Bilder från Hemnet