SamsasCarl Malmstens klassiska fåtölj Samsas ritad 1960. Bild från Svenssons.

Vi har äntligen hittat en fåtölj som både A & jag är överens om. Samsas är nätt, stilren och otroligt skön att sitta i. Alla de tre attribut som vi letat efter när vi sprungit runt i alla Stockholms möbelaffärer. Men då uppkommer nästa dilemma, nämligen priset. Vår taktik är nu att försöka hitta en gammal fåtölj i denna stil som vi kan klä om.. Vi får se om detta lyckas. Vad tycker ni om Samsas, tummen upp?


weddingSenaste veckan har bjudit på plugg inför skolstart, jobb, garderobsrensning och så förra helgens fina bröllop så klart. Tyvärr öste regnet ner under vigseln och efteråt då vi lyckönskade på kyrktrappan. Vi promenerade därefter över till festlokalen där vi bjöds på en underbar middag fylld av fina tal och underhållning i alla de former. Bröllopstårta, brudvals och sedan dans till småtimmarna följde. Det är så fantastisk kul med lyckade bröllop! Tack S & H!


ledighet
Tillbaka i staden efter en lång och härlig semester. Sköna dagar med utflykter, umgänge med släkt och vänner och tid för att bara koppla av. Allt vad en lyckad semester bör innehålla! Gränna är en obligatorisk liten stad att besöka under sommaren vilket ni ser bilder ifrån. Spatserade små gator kantade med vackra hus och underbara trädgårdar och drack kaffe på vårt favorithak 50-talsfiket tillsammans med mina två bästa vänner. Nu ska vi svira om denna regninga lördag, mannen och jag för att bege oss mot bröllop i Uppsala framåt lunch.