urban chic


Bild 1: 3 rum bostadsrätt på Storgatan 30, 5tr, Stockholms kommun Östermalm


Bild från hemnet - lagerlings

Denna ovanligt soliga aprildag inspireras jag för att inte säga trånar efter ovanstående bild. Om jag nu hade haft en takterass och den dessutom såg ut som denna vore jag evigt tacksam!
Easter
Världens härligaste påskledighet hemma på landet hos mor & far. Tyvärr gick det som alltid alldeles för fort. Men har ändå hunnit med heldag hos syster i deras nya hus, släktmiddag, loppisrunda, sitta i solen, promenader, sovmornar och träffa vänner. Får vara ganska så nöjd ändå tycker jag nog. Ikväll har jag tråkigare saker för mig som att räkna på fribelopp hos Csn och skriva ett pm. Nu ska jag i istället måla naglarna härligt hallonrosa och strax krypa i säng. God natt!
tuesday loveDenna tisdag har jag jobbat, promenerat Kungsholmen runt i solen och har nu landat hemma i soffan med en kopp te. Njuter även av en riktig vår-bukett framför mig på soffbordet. Ni behöver inte oroa er, blåsipporna är från Småland där de ej är fridlysta såsom här i huvudstaden. De har en helt underbart vacker blå färg. Nästintill så att jag skulle införskaffa något i inredningsväg efter denna nyans? Vad tycks?