frukostHärliga lata söndag som idag kändes ännu lite lugnare tack vare den extra timmen. Vi promenerade iväg för att köpa mig en ny cykel, då min kära gamla mormorscykel snart ramlar ihop, men cykeln jag tittat ut var slutsåld så det blev promenad även hem igen. Kikade in på Mio & diskuterade nya sängbordslampor men inget köp idag, vi är inte riktigt överens mannen & jag än. Hem & åt god lax i vitvinssås med pressad potatis. Härligt med helg!
Önskan

Om vi för en liten sekund skulle kunna fly det faktum att det snart är november & att jag har en stor tenta imorgon skulle jag vilja vara tillbaka till en varm augustikväll i Stockholms skärgård. Bara A & jag drog iväg med båten efter jobbet, letade upp några solvarma klippor, grillade lax & bara njöt av sommaren.. Drömma går ju! Nu kör vi istället sista rycket inför imorgon, hej & hå plugga på!


Frejgatan

Bilder från mäklare Behrer & Partner. Kliniskt vit sekelskifteslya med minimalistiskt kök. Vet inte riktigt vad jag tycker om köket. Första bilden älskar jag, men rutväggen med förhoppningsvis bra förvaring hmm, inget jag skulle valt själv men det är stilrent om inte annat. Fint med betongskivan som sedan övergår i bord. Bilden på sovrummet får mig helt att tappa fokus, ljuslyktor på sängändan, hur smart ser det ut? Man hoppas att det bara är från homestylingen men jag blir ändå nervös, eldsvåda nästa?